Vannføring
50.0055 m3
 
Litt over 1/4 fot
12.09.2018 02:00:00
Utvikling
Vannutvikling siste døgn fra 0.0 m3 til 0.0 m3
Vanntemp
12.72°C
Månen
Flo og fjære
19.05.2019
 
20.05.2019
 
Følg utviklingen av vann og temperatur siste døgn, 3 dager, uke og måned ved å klikke her

Rundt bålet

Her vil vi presentere fiskehistorier vi gjerne hører "rundt bålet" når vi er på fisketur. Send inn din historie til altaelva@altaelva.no


Barila, Midt i August:
Det er ganske mørkt om natta nå. Sånn i 9-10 tiden så tar mørket til og vi kan legge inn en pause i jakten på laksen. Det har vært lite å kjenne, bare nede på plassen(Barila) over storsteinen har vi sett fisk oppe, og det er vel der vi fisket mest.


  Lynet skal bare slå ned!:
Med litt dyktighet og flaks, fikk jeg og flere andre fiske i Langstilla et døgn. Med god mat og mange hyggelig folk tilstedet var det duket for en opplevelsesrik tur i elva.Etter en litt lang middag så blir vi forsinket fiskestart kl 1800, men vi får kommet oss av gårde fra hytta og svinger nedover til langstilla. Vi går i land på østsiden, vi skal prøve å fiske fra land
 

Da laksen tok 3 gangen:
Det her var for en del år siden, da det enda var 3 døgns kort å få kjøpt i juli måned. Det hadde vært noen år med dårlig fangst, mulig det var et bunnår 1 eller 2 år før. Og vi hadde kanskje ikke de største forventningen til noen storfangst.

 

Kongen i elva:
Hvert år har vi, en vennegjeng, klart og få et eller annet døgn. Selv om det ikke alltid har blitt fangst av aller edleste valør, så har vi alltid kåret årets harrkonge. Da snakker vi om mest, størst harr i løpet av fisketiden. Tro meg, det er faktisk om å gjøre og ikke bli denne type Konge.

   

 


 

  

Copyright 20©12 altaelva.no